fbpx

POKOK KAKTUS – SI TAJAM PENUH KEBAIKAN!

SIAPA KATA SI TAJAM MERBAHAYA ????

Asalamualaikum dan selamat sejahtera

Saya kembali lagi !! Mesti anda semua tertanya tanya siapakah si tajam yang tidak merbahaya kan? Baiklah hari ini saya akan membocorkan segala rahsia mengenai si tajam ! Si tajam yang saya sebut sebut kan tadi adalah pokok kaktus.

pokok kaktus

Jika kita melihat dari sudut biasa pokok kaktus ini terkenal hanyalah sebagai perhiasan di rumah sahaja. Tetapi kita telah silap menilai, ternyata banyak kebaikan yang terkandung di dalam pokok kaktus ini. Pokok kaktus ini juga mempunyai manfaat kandungan perubatan yang tersendiri.

Jadi hari ini saya akan fokuskan kepada kebaikan pokok kaktus terhadap kulit muka. Seperti yang kita ketahui ramai wanita-wanita yang menghadapi masalah kulit kering tidak kira lah yang muda mahupun yang tua betul? Saya pasti ramai yang menghadapi masalah ini kerana saya yang muda ini pon mengahadapi masalah kulit kering. Jadi saya akan memberi jalan penyelesaian untuk mereka-mereka yang menghadapi masalah kulit kering.

Untuk pengetahuan anda pokok kaktus boleh hidup di padang pasir kerana pokok kaktus mempunyai sifat menyerap air yang banyak dan cepat. Oleh disebabkan sifatnya yang cepat menyerap air menyebabkan ianya mampu untuk hidup di padang pasir yang panas. Dan cecair di dalam pokok kaktus itu yang berfungsi untuk melembapkan kulit muka kita.

ADAKAH ANDA PERNAH MENDENGAR MENGENAI AQUA CACTEEN? 

Untuk pengetahuan semua, Aqua Cacteen merupakan cecair yang berada di dalam pokok kaktus dimana ianya bertindak sebagai agen untuk melembapkan kulit muka kita. Cecair ini mengandungi banyak khasiatnya. Antara khasiatnya adalah melindungi kulit muka daripada masalah radang kulit. Selain itu aqua cacteen ini juga mampu mengelakkan penyejatan epidermis pada kulit muka sekaligus bertindak sebagai agen pelembap bagi kulit muka kita dan pokok kaktus ini juga mampu marawat kulit muka yang rosak.

Saya mempunyai jalan penyelesaian bagi mereka yang mempunyai masalah kulit kering. Saya mengesyorkan kepada anda semua untuk mencuba produk terbaru daripada SUCHI iaitu pencuci muka Suchi. Produk ini mengandungi ekstrak semulajadi daripada Aqua Cacteen, Lidah Buaya, dan juga Minyak Tea Tree. Antara kelebihan pencuci muka SUCHI adalah seperti berikut:

suchi kosmetik haji umrah sah ketika ihram krim haji kelengkapan umrah pokok kaktus

KELEBIHAN PENCUCI MUKA SUCHI !

  • Membersih dan menyegarkan kulit muka
  • Merawat masalah jerawat pada muka
  • 100% melembapkan kulit muka
  • Merawat kulit muka yang rosok

Semua rahsia kecantikan ada di dalam produk ini, sekiranya anda menginginkan kulit muka yang lembut dan segar gunalah pencuci muka SUCHI.Jadi tunggu apa lagi sekiranya anda berminat untuk mencuba produk SUCHI yang terbaru ini anda boleh dapatkan segera di (klik disini) untuk membuat pesanan. Tidak perlu bimbang kerana harga yang ditawarkan adalah mampu milik.

Sumber Rujukan :Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *